730 dagar fotoskola

Hej Peeps!
Som ni kanske vet så har jag börjat en två-årig utbildning på Fotoskolan STHLM. Än så länge så är det jäkligt kul, inspirerad av klasskamraten Beata så kände jag att jag ville ha ett ställe där jag dokumenterar vad tusan jag gör om dagarna. Skapade därför en tumblr där jag kommer ta en mobilbild om dagen, som visar vad vi gör.Jag tror det kan bli riktigt kul att titta tillbaka på när dessa två år är slut.

Så spana in http://730dagarfotoskola.tumblr.com/ om ni är nyfikna av er

August 21, 2012 - 9:43 pm

Carro - Hejsan!
Snygg blogg och fina bilder! :)
Följa varandra på bloglovin’? :]<3

Kram Carro

August 22, 2012 - 9:41 am

Victoria - Fotostudent - Åh vad kul, den ska jag absolut följa! Själv börjar jag också plugga foto, fast nästa vecka. Så taggad :D

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*