Cansei De Ser Sexy

Kan inte sluta lyssna på Alcohol av Cansei De Ser Sexy och jag blir på så gott humör. Använder mig av nya funktionen genius i Itunes, som gör en lista av låten du valt, så du får liknande låtar. Och det är just det. Genialt. Idag är jag glad!

September 18, 2008 - 10:26 am

Camilla - Visst brukar jag kunna säga något om dina foton men… inte så detaljerat. Om jag lär mig kommentera dina med mer ord sätter jag ju även ord på vad jag själv tycker och vad jag vill få med i en bild.

Love Thursday har inget specifikt tema på kärlek utan bara – kärlek vad det nu kan vara. Shuttersisters skriver något varje dag och frågar efter andra bilder på samma sak som de skriver om. Det är lite intressant att läsa om och titta på hur andra har valt att visa det. Men just torsdagar handlar det alltid om kärlek.

Visst är citatet fint… men det kan fotas mycket bättre har jag sett.

Nu en tekniskfråga. Vi tvistar lite hemma om inställningar i kameran. Ö hävdar å det bestämdaste att ISO ska vara på auto. Och jag hävdar att det inte alls är bra. För nu satt jag och lekte med kamran i soffan igår. Vill få en bra bild på honom. Vilket inte är så lätt då han får något speciellt foto-fejs som jag inte gillar. Så ÄNTLIGEN fick jag en bra bild – där han ser bra ut alltså. Och vad ser jag sedan jo ISO 1600 – BLÄ! Visst om jag hade blixt hade det gått bättre men den blir så hård och kall (MÅSTE ha en ny blixt). Du sa något när vi var hos mamma om att ställa in slutartiden, för att få det att fungera i sämre ljus. Har du lust att förklara det och hur du har din ISO… om du har tid alltså – behöver inte ske nu.

Så en fråga till. Går det att morpha Ö med eller förvandla honom till någo sådan här http://search.msn.com/images/results.aspx?q=iron+maiden&FORM=BIRE ? Vi pratade ju om det lite förut. Jag känner att jag inte fixar det. Det är heller inget som behövs nu. Vet att du har annat för dig. Men om det går och om du kan hjälpa mig om någon vecka så vore jag tacksam för det. Vill ha det till hans tårta. Men det kanske inte går bra?

Nu blev det här nog den längsta kommentaren någonsin va??

September 18, 2008 - 2:04 pm

linda - med risk för att låta besservisser gissar jag bestämt att detta är tunneln mellan sveavägen o birgerjarlsgatan. hade ingen aning att man kunde ta coola bilder i den rätt trista tunneln :) ljuset är riktigt häftigt.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*