Första bilderna från Jordanien

Jag har hunnit med ganska många länder vid det här laget, och snart har jag varit i varje världsdel. Men aldrig har jag någonsin stött på ett mer välkomnande och genuint folk än i Jordanien. Jag blev helt ärligt talat förälskad i landet på nolltid.

Det finns mycket kvar att jobba med där, både sett till demokrati och rättigheter för kvinnor. Men dom är något på gång och jag hoppas av hela mitt hjärta att deras framtid blir ljus. När vi gick längs gatorna kom det fram folk stup i kvarten för att hälsa oss välkomna till Jordanien, dom var glada att vi var där och stolta över sitt land.

April 6, 2012 - 9:56 pm

EMMAS! - Hej, vill du göra ett bloglovin byte? :D säg till när du följer mig så följer jag dig på engång :D kram

April 7, 2012 - 12:50 pm

Fotograf MissJeni - Vackra bilder. Jag har aldrig varit i Jordanien. Ser fint ut.

April 9, 2012 - 7:16 pm

lovisa - tjenare, vilken fin blogg & vilka fina bilder du tar! skulle du vilja kika in på min fotoblogg och kanske lämna en kommentar? du gör som du vill, peace ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*