Friday night at the drive in bingo

Ibland har jag svårt att bestämma mig vilken sorts redigering som passar till en bild. Vilken tycker ni?

November 3, 2008 - 6:07 pm

Johanna - Nummer ett eller två tycker jag. Nummer två känns lite för grön, hon ser nästan lite sjuk ut. Nummer fyra känns lite för desaturerad och alldeles för kall. Nummer ett har ett underbart ljus och jag älskar att det turkosa i bakgrunden går igen i ögonen, och sedan de röda fina läpparna som kontrast. Helt underbart. Nummer tre känns som en nedtonad version av nummer ett, så det beror ju på vad bilden har för syfte och vad du vill förmedla. Men i slutändan handlar det ju mest om smak, eftersom alla fyra bilder är bra, och smaken är som baken.

November 3, 2008 - 7:09 pm

lisa - 2:an tycker jag, känns lagom crossprossesad! nr 1 o 3 känns för kalla och det är synd att köra svartvitt när du ändå lyckats med färgerna.

November 3, 2008 - 7:09 pm

lisa - 2:an tycker jag, känns lagom crossprossesad! nr 1 o 3 känns för kalla och det är synd att köra svartvitt när du lyckats så fint med färgerna.

November 3, 2008 - 7:09 pm

lisa - ojdå.

November 4, 2008 - 12:18 pm

Christian - Jag röstar för nummer 2 :)

November 4, 2008 - 3:10 pm

Carina - Svårt, dom är fina allihop och jag håller med dig – det ÄR svårt att välja!

November 5, 2008 - 7:11 am

T H E R R E fotoblogg - Gillar 2:an och 4:an bäst :) Men alla var fina :)

November 5, 2008 - 2:07 pm

Darling - Nummer två, högst upp till höger. Den tilltalar mig mest, bilden min blick/känsla stannade vid.

January 6, 2009 - 11:03 pm

Mattias Sigurdsson - Ettan! Fast du kunde dra färgerna ännu lite mer. Tvåan tycker jag sämst om, den är äckligt kontrastbefriad.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*