Jenny Maria Linnéa

Jag och Jenny har känt varandra sen vi var sex år gamla.

Hon har tre syskon, bor på fel sida stan och vill ha en kanin – men får inte för hennes sambo. Hon har förvånansvärt konstig musiksmak och kan laga fantastiskt goda såser (till fisk och pasta och sånt). Hon är snäll mot precis alla, om det inte är så att hon sitter bakom ratten, då är hon arg på precis alla. När hon hör något som hon tycker är roligt så skrattar hon och gråter intensivt på samma gång. Hon hade Elsas läsebok i ettan och var en gång tillsamans med en kille vars namn rimmade på hennes. När vi var små mimade vi till Ace of Bace och Robyn, hon lät alltid mig få vara Robyn. Hon kan inte dricka något med Gin efter tonårsdumheter. Vi bråkar om precis allt från fotboll till musik, men oftast för att vi är trötta. Hon är ett mattegeni men borde i min mening jobba med något mer socialt än det. Hon är höjdrädd. Hennes pappa är fotograf men hon är den enda i tjejgänget som inte hänger sig åt foto. Hon är orolig att jag jobbar för mycket, trots att hon jobbar säkert 80h i veckan. Hon tror att mitt arbete har något med datorer att göra. Hennes första kyss fick hon av en kille med en cross.

Min bästa vän!

October 17, 2010 - 8:45 pm

Camilla - Vackert! Både bild och text. Vackert också för att ni har en sådan fin vänskap.

October 17, 2010 - 9:59 pm

Hannah Larsson - Riktigt vackert skrivet! underbart!

October 17, 2010 - 10:04 pm

Annika - Finaste Jenny i hela världen. Jättefint skrivet, Johanna :) Bilden är WOW!

October 17, 2010 - 10:10 pm

Tess - Så himla fint Johanna. Världens bästa Jenny. Härlig ton i bilden!

October 18, 2010 - 12:16 am

Fotograf Elin Ivemo - Bilden är helt AMAZING! Jag älskar håret som flyger och hennes blick. detta tillsammans med redigeringen är magi! och med texten sen. helt fantastiskt.

October 18, 2010 - 1:27 pm

Linda - Fin beskrivning av Jenny! Så kul att ni fortfarande håller ihop. Fin att ni har det ihop, det är inte många som har. Lite avis ;)
Kram Mulle

October 23, 2010 - 2:26 am

Jenny - DU ÄR SÅ HIMLA FIN JOHANNA! (Såg det så klart inte förrän nu)
Jag älskar dig och saknar dig

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*