She sings soul

I förrgår blev det en panikplåtning. Bea behövde bilder fort och vi fick köra en nödlösning i mitt vardagsrum innan den egentligen plåtningen om några veckor.Resultatet, jaa mycket kunde blivit bättre. Men jag är blixtlös för tillfället och solen hade gått ner. Då tar man vad man har. Nästa gång blir det bättre.

Mitt tips för dagen är att gå in och lyssna på hennes musik, hon är inte bara snygg framför kameran, hon är otroligt talangfull också. Lyssna på rösten. myspace.com/shesingssoul

Jag har inte gått och blivit väldigt tjejig helt plötsligt och målat väggarna rosa, lite får man fixa i photoshop också.

January 8, 2009 - 11:40 am

Fotograf Emelie Ohlsson - Grymt bra resultat utan blixt! Jag tog själv lite bilder igår utan blixt inomhus när solen gått ner,
det gick okej men jag tog faktiskt fram blixten efter en stund, haha.

January 8, 2009 - 12:00 pm

Annika - Riktigt läckert, trots omständigheterna. Det ska bli extra kul att se nya bilder MED blixt sen :)

January 8, 2009 - 12:14 pm

hanna - det jag försvara mig emot är att en del säger att jag inte skulle vara för jämställdhet om jag väljer att inte kalla mig feminist. Eftersom jag tänker på ett annat sätt.

January 8, 2009 - 1:29 pm

Tess - Snygg hon är!

January 8, 2009 - 4:59 pm

josefin - Åh, tack för det fina fina fina berömmet. Jag blir så glad!

Dom som inte bryr sig är nästan dom värsta. Eller nä, dom som försvarar det är dom allra värsta (eller dom som utför det är ju dom allra värsta.. men du förstår hur jag menar.) Men jag förstår verkligen inte dom som inte bryr sig det minsta. Dom som är för bekväma för att orka läsa om vad det är som händer. Hur kan man det, egentligen? Jag förstår det inte.

Ja, hångla är SÅ mycket bättre än att sniffa i någon pojknacke. Visst, män (MÄN, inte pojkar!) luktar ofta väldigt gott men deras nackar? Njaa..

Jag gillar din blogg! (vilket ju måste innebära att jag gillar dig.) Kram!

January 8, 2009 - 5:54 pm

Jessika - Riktigt snyggt porträtt!

January 8, 2009 - 8:41 pm

Camilla - Ni skulle ha valt rosa på väggarna – klatchigt. Gillade hennes låt, den var bra. Hoppas hon kommer med mer musik snart. och jag hoppas att nästa plåtning blir lika bra som denna bild. Bra jobbat med dem förutsättningarna.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*